Volontär

Matförsäljning på PLX

Driver du pop-up kök, michelinkrog eller bara har ett recept som du tycker alla festivalbesökare borde ta del av? På festivalen kommer det att finnas mat för att stilla alla begär. Är du intresserad av att sälja mat under PLX: Tjärö 2019? Kontakta mat@plxplxplx.com

Bli volontär på PLX TJÄRÖ 2019

PLX Tjärö är verklighet tack vare ett gäng underbara galenpannor, hårt arbete och massor av kärlek. Vill du bidra? Har du en panna och är lite galen? Bli volontär! Utan alla fantastiska volontärer - inget PLX Tjärö. Ta del av informationen och fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse.

Att vara volontär kan inkludera allt från att vara entrévärd, servera mat, vara chaufför eller se till att festivalområdet är rent och snyggt.

Det finns två kategorier att välja mellan som volontär: STANDARD och EXTRA ALLT DELUXE

Väljer du STANDARD jobbar du ca 8-10 timmar under eller i anslutning till festivaldagarna fördelat på två schemalagda pass. Som tack får du entré till festivalen, mat & dryck i anslutning till passen samt massa kärlek. Tips: kom tidigt och/eller lämna sent för maximal festivaltid. Vi kommer att prioritera volontärer som kan vara med under rivet på söndag och/eller måndag. Då blir det också lite efterfest....

Väljer du EXTRA ALLT DELUXE är du med minst 7 dagar under såväl uppbyggnad som under riv och städning. Det innebär massa gott jobb men också mat, dryck, omtanke och PLX-kärlek av astronomisk kvantitet. Arbetet inför festivalen kommer att påbörjas söndagen den 18/8. Då ska scener byggas, el dras, teknik installeras, material fraktas och så vidare. Den 28/8 planerar vi att vinka ön hejdå. Mestadels är det fria arbetsformer men det ingår att göra två schemalagda pass vid behov.

Ditt schema och övrig info får du vid ankomst eller kort innan festivalen. Tveka inte att höra av dig till oss eller skriva i kommentaren om du har specialkunskaper som vi borde veta om! Vi vill veta om just du reder den perfekta såsen, är den värdigaste av värdar, kör båt som en King eller är bäst på att snickra.

Bekräftelse på din plats kommer så snart vi vet. Du som kan jobba med rivet på söndagen eller måndagen är garanterad plats. Får du förhinder precis innan festivalen så blir vi jätteglada om du låter oss veta!

Viktigt:

Hämtar du ut ditt festivalarmband men inte dyker upp till ditt arbetspass fakturerar vi dig för biljett och mat. Ett avtal skickas ut innan festivalen.

Vi ses på Tjärö!! <3

Fyll i din intresseanmälan genom att klicka här!