PLX TJÄRÖ

Till Tjärö

PLX Translunar anordnas på Tjärö i Blekinge skärgård. Snabbaste sättet att ta sig ut till ön är med skärgårdsbåten från Järnavik. Närmsta tågstation är Bräkne-Hoby och sträckan trafikeras av regionaltåg. Nedan följer mer utförlig reseinformation.

Tåg och buss till Järnavik

Ta Öresundståget till Bräkne-Hoby. Mellan Bräkne-Hoby station och Järnaviks brygga kommer det finnas extrainsatt festivaltransport. Tidtabeller och mer info kommer inom kort, håll utkik.

Bil till Järnavik

Kör till Järnaviks Brygga (25 km öster om Karlshamn) och parkera bilen på festivalparkeringen. En karta till Järnaviks brygga och parkering hittar du här.

Skärgårdsbåt från Järnavik

Det snabbaste sättet att ta sig från fastlandet till Tjärö är från Järnaviks brygga. En tur-och-returbiljett kostar 80 kr/vuxen och 20 kr/barn (3-14 år). Biljetter köps på plats och går inte att förhandsboka. Glöm inte spara din biljett för hemresan! Info om färjeövergångar hittar du på Tjärös webbplats.

OBS: Sista avgångar från Järnavik, under festivaldagarna, är 20:00 (torsdag 30 aug) och 23:00 (fredag 31 aug och lördag 1 sep). Försök att komma i god tid!

Skärgårdsbåten går kontinuerligt mellan Tjärö och Järnavik under söndag 2 sep från 9:45 till 17:45.

Information om boende under festivalen hittar du här.