PLX TJÄRÖ 2021 ~ 19-22 AUG /PLX TJÄRÖ 2021 ~ 19-22 AUG /
PLX TJÄRÖ 2021 ~ 19-22 AUG /PLX TJÄRÖ 2021 ~ 19-22 AUG /

PLX TJÄRÖ 2021

PLX Tjärö är en festival i Blekinges skärgård, ett utbrott från verkligheten i paradismiljö. Årets festival äger rum den 19-21 augusti och är i år mindre till sin publikmängd på grund av den rådande situationen. Läs mer om ön Tjärö genom att klicka här.

HÅLL TJÄRÖ RENT

Tillsammans håller vi naturreservatet Tjärö rent genom att aldrig slänga något skräp på marken. Burkar läggs i sortering för burkar, skräp och cigarettfimpar läggs i brännbart sortering eller askfat. Om du röker och inte har ett askfat nära lägg din fimp i en ölburk och släng denna i burksortering, eller lägg fimpen i en fimpdosa som du kan få vid incheckningen. Kom ihåg att det är torrt och risken för brand finns alltid.

Kom ihåg att ta hand om varandra och att ta hand om naturen. Om alla hjälps åt tillsammans under festivalen så lämnar vi ön lika vacker som när vi kom.

DROGPOLICY

I Sverige är det olagligt att ta droger och kulturföreningen PLX uppmanar alla besökare att följa och respektera svensk lagstiftning. Av miljö- och säkerhetsskäl är det strängt förbjudet att och ta med sig och bruka lustgas på PLX Tjärö.