PLX TJÄRÖ
LVM (IT/DE)

LVM (IT/DE)

Danilo Colonna, även känd som LVM, är en Berlin-baserad italiensk blandning av starkt ljus och rörelse. Han började sin karriär som professionell dansare i början av 90-talet, parallellt med sina konststudier involverade han sig i elektronisk musikproduktion.

Efter att ha lämnat scenen som dansare fortsatte han att arbeta bakom scenen som koreograf, producent, lärare och regissör samtidigt som han arrangerade evenemang i Nederländerna, Tyskland och Italien. Tack vare sin bakgrund och karriär som dansare har hans ljud blivit mer fysiskt genom åren. LVM kombinerar sina intressen och sin lust med att blanda genrer som techno till ljudlandskap, klassisk musik till trance och omvandlar popsånger till industriellt ljud. Samtidigt som han har spelat på de flesta av Berlins klubbar, som Tresor, Berghain, Arena Club och andra underground evenemang fortsätter LVM utveckla sig internationellt genom en rad samarbeten.

Colonna är ofta ett kärt nyckelelement inom olika PLX-evenemang och kurationer, där han vanligtvis arbetar tillsammans med Alexandra Karpilovski. Duon skapar sinnes-baserade konstverk som kombinerar ljud, bild, rörelse och kinetiska triggers.

Santa donna! Känn marken skaka och förbered dig på total BOMBA style.

LVM (IT/DE)
LVM (IT/DE)